• Nyitva tartás: H-P: 8 -17h Szo: 8 -12h
  • 0657 /502-300

EXTE ráépíthető redőnyrendszerek

Az EXTE ráépíthető redőnyrendszer, egy biztos megoldás a kényelem és a maximális hőszigetelés kialakítására.

A rendszer nagy előnye a külsőtokos redőnyökkel szemben, hogy ezeket a tokokat a nyílászárókkal együtt építjük be, ezáltal időt és pénzt spórolhatunk. A kívánt építési helyzetre előkészített redőnytokok szerelése egyszerűen kivitelezhető, így hibás szerelés az építkezésen nem fordulhat elő. A termék beépítése nem igényli kőműves-, és redőnyös szakember közreműködését, hiszen a szerelést az ablak beépítő végzi el, így az iparosok közti konfliktus helyzet már a múlté! A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetővé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül.
A tok födémhez való rögzítése egy rögzítő lemez segítségével történik, mely minden ablakrendszerhez alkalmazható.
A ráépíthető redőnyrendszerek típustól függően külső és belső vakolóéllel is elláthatók, így a tok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiegészíthető.

Az EXTE redőnyrendszerek közül az alábbi típusokból választhat:

  • Exakt
  • Expert

Az EXPERT rendszernek az a nagy előnye a hagyományos külsőtokos redőnyökkel szemben, hogy ezeket a nyílászárókkal együtt építjük be. A redőnyrendszer az üzemben a nyílászáró és a fal méreteinek megfelelően elkészül, majd az építkezésen a nyílászáróra szerelve kerül beépítésre. Mivel egy kézbe kerül a két rendszer beépítése (nyílászáró, redőny) így nem merülhetnek fel a későbbiekben beállítási, és méretezési problémák, mint az utólagos redőnyszerelés során. A tervezőknek a kezében van a megoldás.

Az EXAKT redőnyrendszerek egyik nagy előnye a szerkezeti kialakításban rejlik. Aredőnytok komplett belseje a betolható csapágytartóknak köszönhetően fiókszerűen ki, illetve becsúsztatható. Ez a kialakítás nem csak az összeállításnál, hanem a későbbi karbantartásoknál is nagyon könnyű hozzáférést, és szerelhetőséget biztosít.

Egyszerű felszerelhetőség. Az ablakkeret és a redőnytok kapcsolódására nagy figyelmet kell fordítani, ezért fejlesztette ki az EXTEspeciális adapterléceit, melyek a tökéletes és masszív kapcsolódás mellett a könnyű, és gyors szétválasztást is lehetővé teszik.Így a szerkezetek építkezésre történő szállítása jelentősen leegyszerűsödik, a helyszínen könnyen felszerelhető a redőnytok a nyílászáró tetejére.

Vissza a termékekhez

Cégadatok

Nagy Kft.

Adószám: 13093633-2-16
5100 Jászberény, Nagykátai út 11.
Tel./Fax: 06/57 502-300
E-mail: nagykft@nagykft.co.hu

Miért mi?

Több, mint 20 éve állunk a Vevők szolgálatában a professzionális építészeti megoldások terén.

Kereskedelem és kivitelezés teljes körűen.

 

Please publish modules in offcanvas position.