• Nyitva tartás: H-P: 8 -17h Szo: 8 -12h
  • 0657 /502-300

Szekcionált ipari- és garázskapuk

  • Ipari kapuk
  • Lakossági kapuk
  • Ipari, garázs- és kertkapu automatikák

A szekcionált kapu függőlegesen működik, így nem vesz el helyet a garázs előtti térből. Továbbá gond nélkül parkolhatunk kisbusszal vagy terepjáróval.
Alapkivitelben a belső falsíkra szerelt alkatrészei az eredeti falnyílás szélességi méretét nem szűkítik. Motorizált kivitelben a magassági méretek nem szűkítik.

Esztétikum felsőfokon...

190 színből (a RAL színskálának megfelelően) választhatja ki házához legjobban illőt.

Melegen ajánljuk...

Az EcoTor garázskapu hőszigetelése olyan mint egy 38 cm-es téglafalaké. Használatával fűtési költségei csökkennek! Ugyanakkor a duplafalú panelszerkezet jól hangszigetel és masszívan ellenáll a mechanikai igénybevételeknek. Gyermekei védelmében...

A kapulapok ujjbecsípődés ellen védettek. A zárt vezetősínek pedig megakadályozzák a kapu mozgó szerkezeteinek véletlen érintését. Így Ön és családtagjai maximális biztonságban vannak az ajtó használatakor.

A részletek önmagukért beszélnek...

Gondos előkészítés...

Az EcoTor garázskapuk egyenletes és könnyű működése a kapukhoz használt torziós rugóknak köszönhető. A rugók számítógépes, minden egyes kapuhoz egyedileg méretezettek, felületkezeltek és hosszú élettartamúak. Legkevesebb 18000 nyitást-zárást bírnak törés nélkül!
A kapulapok egymáshoz képest a zsanérokon fordulnak el. Az akadálymentes gördülést állítható, robosztus kivitelű zsanérok és csapágyazott nylongörgők biztosítják.

Kiváló alapanyagok...

A görgők horganyzott acélprofilokban futnak, mely vezetősínek speciális szögvas profilra vannak előszerelve és tartalmazzák a szereléshez szükséges furatokat. Ezért lehet a kapukat gyorsan és szilárdan a falazathoz rögzíteni. A kicsi felső szerelési hely eléréséhez a sínszerkezet mindig dupla kialakítású.

A tökéletes végeredmény...

Az EcoTor panelek anyaga kétrétegű, horganyzott acéllemez. Közötte 40 mm vastag poliuretán hőszigetelés található. A tartósság érdekébe a lemezek mindkét oldala festett. A külső és a belső borító lemez egymással nem érintkezik, hőhíd a lemezek találkozásánál nem alakul ki. A szekciók ujjbecsípődés ellen védett profilja úgy van kialakítva, hogy záródásuk balesetet ne okozzon. A kapulap gumiprofil tömítéssel illeszkedik az épülethez. A lamellák közötti légzárást különleges anyagú szivacs biztosítja.

Az alkotás szabadsága...

Lehet a falnyílás bármilyen alakú, a belső falsíkra szerelt kapuk tökéletesen működnek. Önnek csak álmodnia kell...

Garázskapu kazettamintás felülette
Vízszintesen bordázott felülettel
Kazettás garázskapu
 

A panelek anyaga: Szendvics szerkezetű acél panel - két, egyenként 0,5 mm vastag acéllemez között 40 mm-es poliuretán hőszigetelés.

Az alkalmazott poliuretán freonmentes, nem tartalmaz ózonkárosító anyagokat. A garázsajtó panelek hőszigetelő képessége 0,5 Wm2/K°. A panelek kiváló mechanikai tulajdonságaikat, természetes fizikai és kémiai közegben -30°C és +100°C között garantáltan megtartják.

A panelek légzárása: A panelek között speciális, zárt cellás szivacs tömítés található. Kiválóan ellenáll a nedvességnek, párának, parazitáknak és jól elzárja a por útját.

A panelek mechanikai erősítése: A jó rögzíthetőség érdekében a paneleken belül acélbetét van. A 35×1 mm-es betét a panel teljes hosszában megtalálható. Külső profil-acél merevítést (strut) az 5 m-nél szélesebb kapuk esetén kell alkalmazni.

A panelek felületkezelése: A galvanizált alaplemez két rétegben festett. Az első réteg 5 m m vastag alapozó, a második réteg 20 m m vastag poliészter fedőfesték. A gyári alapszín RAL 9010 (fehér). Az alapszíntől eltérően a RAL színskála szerint bármilyen szín rendelhető. További választéknövelés érdekében kapható még fautánzatú (sötét tölgy) fóliával is. Ez utóbbi csak vízszintesen bordás kivitelben!

A panelek mintázata: Kazettás és vízszintesen bordás, felületén faerezetes dombornyomással. A garázsajtók árát a mintázat nem befolyásolja.

Sínszerkezet: Függőleges vezetősín 2"-os (50,8 mm) széles "C" profil, 1,5 mm vastag galvanizált acél, teljes hosszában szögvas erősítéssel. A szögvas és a vezetősín hidegen sajtolt eljárással előszerelt. Vízszintes vezetősín duplasínes kialakítású ("alacsony vasala"), szintén hidegen sajtolva előszerelt.

A réselzáró tömítés: Kemény PVC profilra hegesztett flexibilis gumitömítés. A PVC profil rápattintható a függőleges sínszerkezetre. Felső tömítésként használva külön acélprofilra (garázsajtó tartozéka) rögzíthető.

A torziós rugók: Csavart acélrugó, felületén galvanizált kivitelben. Minden kapuhoz számítógépes méretezéssel gyártva (DIN 17223 szabvány szerint). Az egyedi méretezésnek köszönhetően a rugók tökéletesen illeszkednek a garázskapukhoz, lehetővé téve a hosszú távú, problémamentes működést. A garázskapuk alapárában minimálisan 17000 ciklusú torziós rugót tartalmaznak. Opcióként rendelhetőek nagyobb működési számmal rendelkező rugók, valamint rugótörés biztosító is!

A torziós rugótengely: 1"-os (25,4 mm) galvanizált csőtengely. 3000 mm-es kapuszélességig egy darabban, nagyobb kapuszélességek esetén két darabból, csavaros rögzítésű tengelykapcsolóval összekötve. A torziós rugótengelyhez kapcsolódó szerelvények alapárban csavaros rögzítésűek. Opcióként rendelhető ékpályás csőtengely és tömör rugótengely, mindkét megoldás a nagyobb terhelésnek kitett kapuk esetén javasolt.

A kábeldob: A garázskapu magasságához, súlyához és a vezetősínek fajtájához méretezett alumíniumöntvény. Alapárban csavaros rögzítésű. Opcióként ékpályás rögzítéssel vásárolható.

A zsanérok: 2,5 mm vastag galvanizált acéllemez zsanér az ujjbecsípődés elleni védelemnek megfelelő forgásponttal.

Vissza a termékekhez

Cégadatok

Nagy Kft.

Adószám: 13093633-2-16
5100 Jászberény, Nagykátai út 11.
Tel./Fax: 06/57 502-300
E-mail: nagykft@nagykft.co.hu

Miért mi?

Több, mint 20 éve állunk a Vevők szolgálatában a professzionális építészeti megoldások terén.

Kereskedelem és kivitelezés teljes körűen.

 

Please publish modules in offcanvas position.