• Nyitva tartás: H-P: 8 -17h Szo: 8 -12h
  • 0657 /502-300

LINDAB termékek

Csúcstechnológia, kimagaslóan jó minőség, professzionális és hosszú távú megoldások az építészetben – ez a Lindab. A világvezető svéd márka egyet jelent a szakértelemmel és biztonsággal az építőipari megoldások terén.

A Lindab nemzetközi cégcsoport építőipari termékek és épületrendszerek, valamint épületgépészeti rendszerek gyártásával, fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, rendkívül széles termékpalettát biztosítva az építőipar számára. Két fő ágazata a Profile (építőipari lemezes termékek, könnyűszerkezetes építési rendszerek) és a Ventilation (szellőző rendszerek, légtechnikai berendezések). Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően ezek a termékek nem csupán megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak, de a funkcionalitás, élettartam és esztétikus megjelenés terén is stabilan megállják helyüket.

Az általunk forgalmazott Lindab termékcsoportok, profilok, rendszerek és kiegészítők:

+ Coverline burkolatok

+ Szendvicspanelek

+ Rainline ereszcsatorna

+ Topline cserepeslemez

+ Seamline síklemezek

+ Construline gerendák

+ Szegélyek és kiegészítők

+ Légtechnika

+ SBS kisépület-rendszer

+ Systemline csarnokok

+ Protectline tetőbiztonság

+ Familyline családiház

+ Floor födémrendszer

+ Roof tetőfelújítás

 

Kattintson az Önt érdeklő termékcsoport nevére a részletes ismertető megtekintéséhez, vagy válasszon a bal oldali menüből. Amennyiben bárminemű kérdése merülne fel a Nagy Kft. által forgalmazott termékekkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Ha nem biztos benne, hogy az Ön által tervezett építkezés /felújítás kivitelezéséhez mely termékekre van szüksége, illetve azok pontosan megfelelnek-e az elképzeléseinek, felkészült munkatársaink készséggel segítenek szakmai tanácsadással a döntésben, választásban.

Cégadatok

Nagy Kft.

Adószám: 13093633-2-16
5100 Jászberény, Nagykátai út 11.
Tel./Fax: 06/57 502-300
E-mail: nagykft@nagykft.co.hu

Miért mi?

Több, mint 20 éve állunk a Vevők szolgálatában a professzionális építészeti megoldások terén.

Kereskedelem és kivitelezés teljes körűen.

Please publish modules in offcanvas position.