• Nyitva tartás: H-P: 8 -17h Szo: 8 -12h
  • 0657 /502-300

LINDAB SYSTEMLINE Csarnokrendszer

A Lindab könnyûszerkezetes csarnokrendszer elônyös tulajdonságai miatt nagy népszerûségnek örvend az építtetôk, a tervezôk és a kivitelezôk körében egyaránt. A csarnokok mérete, tömege, formája és szerkezeti kialakítása tág határok között tervezhetô, a funkciónak, a térigénynek, illetve az építészeti elképzeléseknek megfelelôen. A Lindab csarnokrendszer kiváló megoldást kínál a legkülönbözôbb célú üzemcsarnokok, szolgáltató és raktárépületek, sportcsarnokok, hûtôházak, mezôgazdasági építmények falszerkezetének gazdaságos és magas minôségû megvalósítására. Az alaptípusokon kívül számtalan variácót kínál a többhajósítás, a közbensô födém elhelyezése, valamint a daruzott kivitel lehetôsége.

Komplett rendszer

A Lindab systemline csarnokrendszer magán viseli a könnyûszerkezetes építési mód minden elônyét: kis szerkezeti súly, gyors szerelés, rövid kivitelezési idô, gazdaságos mûszaki megoldások, változatos kialakítás, illeszthetôség. A komplett csarnokrendszer az alábbi alrendszerekbôl épül fel:

  • acélszerkezetû elsôdleges teherhordó szerkezet
  • acélszerkezetû másodlagos teherhordó szerkezet (tetôszelemen- és falvázrendszer)
  • tetô- és falburkolati rendszer
  • rendszerkiegészítôk


Tető- és burkolati rendszerek

A tetô- és burkolati rendszerek széles választéka nyújt kínálatot az egyszerû, gazdaságos megoldástól az esztétikusabb, magasabb igényû külsô megjelenést biztosító változatokig. Az igényeknek és a mûszaki szempontoknak megfelelôen kerültek kifejlesztésre a tetô-és falburkolati rendszerek.

Rendszerkiegészítők

A fô szerkezeti elemeken kívül a Lindab Kft. teljes körû választékot kínál egyéb rendszerkiegészítôk, épületszerkezeti tartozékok beépítésére (csapadékvíz-elvezetés elemei, tetôbiztonsági termékek, bevilágító felületek, ipari kapuk, ajtók, ablakok stb.), amelyek felhasználásával válik igazán kompletté a csarnoképület.

Vissza a LINDAB termékekhez

Cégadatok

Nagy Kft.

Adószám: 13093633-2-16
5100 Jászberény, Nagykátai út 11.
Tel./Fax: 06/57 502-300
E-mail: nagykft@nagykft.co.hu

Miért mi?

Több, mint 20 éve állunk a Vevők szolgálatában a professzionális építészeti megoldások terén.

Kereskedelem és kivitelezés teljes körűen.

 

Please publish modules in offcanvas position.