• Nyitva tartás: H-P: 8 -17h Szo: 8 -12h
  • 0657 /502-300

Akusztika

A Lindab akusztikai rendszerek a legelterjedtebb típusok közé tartoznak idehaza és Európában egyaránt. A korszerű termékek megfelelnek napjaink elvárásainak, akár lakóépületek, akár ipari létesítmények kapcsán kerülnek felhasználásra.

Védelem a külső és a belső zajok ellen

Egy épület tervezése során a külső hangforrások (közlekedés, utcazaj, műszaki berendezések) elleni védelem épp olyan fontos, mint az, hogy az épület légkezelőinek zaja ne zavarja a külső környezetet. A Lindab széles termékpalettájának köszönhetően teljes körű megoldást tudunk kínálni irodaházaknak, üzemcsarnokoknak és egyéb létesítményeknek egyaránt.

Megfelelő hangszigetelés szakemberekkel

A tökéletes akusztika kialakítása nem egyszerű feladat, a megfelelő méret és típus kiválasztása komoly hozzáértést igényel. A Nagy Kft-nél több éves tapasztalattal a hátunk mögött segítünk kiválasztani azt a megoldást, mellyel megfelelhet a megrendelő elvárásainak és a hatályos előírásoknak. A modern tervezési eljárásoknak köszönhetően már előzetesen pontos képet kaphat a szükséges hangszigetelő berendezésekről.

Akusztikai termékek széles választékban

Kör egyenes hangcsillapítók, könyökök, elszívó végelemek vagy négyszög hangcsillapítók alacsony kivitellel - mindegy, milyen megoldást kíván a projekt, nálunk biztosan talál megfelelő terméket. A katalógus letöltésével még többet olvashat az általunk kínált Lindab akusztikai elemek technikai paramétereiről, kollégáink pedig szívesen segítenek, ha kérdése lenne. Keressen minket bizalommal!

 

Tekintse meg katalógusunkat!

Katalógus - Akusztikai megoldások (.pdf)

 

További Lindab Légtechnikai megoldások:

Cégadatok

Nagy Kft.

Adószám: 13093633-2-16
5100 Jászberény, Nagykátai út 11.
Tel./Fax: 06/57 502-300
E-mail: nagykft@nagykft.co.hu

Miért mi?

Több, mint 20 éve állunk a Vevők szolgálatában a professzionális építészeti megoldások terén.

Kereskedelem és kivitelezés teljes körűen.

 

Please publish modules in offcanvas position.