• Nyitva tartás: H-P: 8 -17h Szo: 8 -12h
  • 0657 /502-300

Lakásszellőztetési megoldások

Az energiafelhasználás csökkentésének fontosságáról

Közismert tény, hogy Európában az energiafelhasználásnak és az üvegházhatású gázok kibocsátásának körülbelül negyven százaléka a lakóépületekből származik. A fenntartható jövő és a környezet megóvása ma már uniós irányelv, ezért az új lakóépületek felhúzása és a régi házak felújítása során a Lindab mindig arra törekszik, hogy hatékonyan csökkentse az energiafelhasználást és -veszteséget. Ma már számos módszer létezik erre. Az ablakcsere, a szigetelés- és fűtéskorszerűsítés jó példa azon területekre, amelyekkel növelhető a lakások, házak energiahatékonysága, és a Lindab Inside energiatakarékos lakásszellőztetési megoldása szintén hozzájárul a fenntartható jövő megteremtéséhez.

Lindab Inside a hatékony szellőztetésért

A Lindab Inside szellőztetőrendszer egyik legvonzóbb tulajdonsága a hővisszanyerés. Úgy javítja a beltéri levegő minőségét, hogy közben újrahasznosítja az elektromos berendezésekből és a fűtésből keletkezett hőt. A rendszer működési elve a következőképpen foglalható össze röviden: a kifújt, elhasznált levegő hője átadódik a beszívott, friss levegőnek.

A belső levegő minősége

Az, hogy milyen levegőt lélegzünk be, alapvetően meghatározza egészségi állapotunkat és a közérzetünket, de önmagában a nyitott ablak nem feltétlenül jelent száz százalékos megoldást sem otthon, sem a munkahelyünkön. A testünkből és a dohányfüstből származó szén-dioxid, az építő- és tisztítóanyagokból felszabaduló por és gázok, valamint az elektronikai eszközökből eredő gőzök és vegyületek ugyanúgy rontják a levegő minőségét, mint a bútorokban, szőnyegekben élősködő poratkák, vagy a vizes helyiségben elszaporodó penészgombák és baktériumok.

Javítsa a belső levegő minőségét a Lindab professzionális megoldásaival, forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

További Lindab Légtechnikai megoldások:

 

Cégadatok

Nagy Kft.

Adószám: 13093633-2-16
5100 Jászberény, Nagykátai út 11.
Tel./Fax: 06/57 502-300
E-mail: nagykft@nagykft.co.hu

Miért mi?

Több, mint 20 éve állunk a Vevők szolgálatában a professzionális építészeti megoldások terén.

Kereskedelem és kivitelezés teljes körűen.

 

Please publish modules in offcanvas position.