• Nyitva tartás: H-P: 8 -17h Szo: 8 -12h
  • 0657 /502-300

Légcsatorna rendszer

Cégünk a légcsatorna rendszerek kiépítésében is évtizedes tapasztalattal rendelkezik, weboldalunkon pedig minden szükséges elemet megtalál, ami a sikeres kivitelezéshez szükséges. A szabályozók és mérőelemektől kezdve a kifúvófejeken át egészen a rögzítő elemekig állunk rendelkezésére, méghozzá kifogástalan Lindab termékekkel.

A Lindab Safe rendszerekről

A gyorsan és könnyen szerelhető kör légcsatorna rendszerhez se tömítőanyag, se - szalag nem szükséges, használata pedig bármilyen időjárási körülmény mellett lehetséges. A kiemelkedő légtömörségnek köszönhetően ezek a típusok maximálisan megfelelnek napjaink szigorú beltéri klímákra vonatkozó előírásainak, emellett pedig rendkívül gazdaságos üzemeltetést tesznek lehetővé.

Az első osztályú minőséget a körültekintő tesztelés garantálja. A Lindab termékek megfelelnek a „D” légtömörségi osztály követelményének, amit a cég folyamatos, szúrópróba szerű ellenőrzésekkel biztosít. Mindez a Svéd Szabvány szerint történik, ami a lehető legszigorúbb minőségi elvásásokat jelenti, mind a csövek, mind a tömítések tekintetében.

Az Ön igényeihez igazodva

A Nagy Kft-nél elsődleges célunk megrendelőink maradéktalan elégedettségének biztosítása. A standard kör és négyszög légcsatornák mellett ezért speciális tervezésű modellek gyártását is vállaljuk. Akár extra tömör típusra van szüksége a szivárgások megakadályozására, akár a szabványostól eltérő méretekben gondolkodik, nálunk jó helyen jár. Egyeztessen kollégáinkkal a részetekről, találjunk közösen megoldást kérdéseire!

 

Tekintse meg katalógusunkat!

Katalógus - Lindab Safe (.pdf)

 

További Lindab Légtechnikai megoldások:

Cégadatok

Nagy Kft.

Adószám: 13093633-2-16
5100 Jászberény, Nagykátai út 11.
Tel./Fax: 06/57 502-300
E-mail: nagykft@nagykft.co.hu

Miért mi?

Több, mint 20 éve állunk a Vevők szolgálatában a professzionális építészeti megoldások terén.

Kereskedelem és kivitelezés teljes körűen.

 

Please publish modules in offcanvas position.