• Nyitva tartás: H-P: 8 -17h Szo: 8 -12h
  • 0657 /502-300

Légkezelés

Cégünk minden tekintetben a tökéletességre törekszik, és ez nincs másképp a légkezelő rendszerek esetében sem. Lindab termékeink a legkorszerűbb technológiát kínálják, melyek tervezésénél a környezetvédelem is kiemelt szempont volt. Tudjon meg többet készülékeinkről, és keressen minket bizalommal egyedi megoldásainkért!

Moduláris légkezelők

Akár ipari létesítménybe, irodaházba vagy éppen középületbe szeretne elsőrangú szellőztetést kialakítani, a cégünk által kínált termékekkel biztosra mehet. Sőt, a robbanásbiztos modellek speciális ipari felhasználásra is alkalmasak.

A higiénikus légkezelők megfelelnek azoknak a követelményeknek is, melyeket egy kórház vagy egy élelmiszeripari létesítmény támaszt. Közös jellemzője ezen modelleknek, hogy minden alkatrészük rozsdamentes anyagból készül, továbbá, hogy a fertőtlenítőszerekkel szemben is maximálisan ellenállóak.

Kompakt Plug&Play légkezelők

A kiemelkedő hatásfokkal dolgozó Plug&Play termékek az energiahatékonyság és a kompakt kialakítás ötvözetei. A „Minden egy csomagban” megoldás igazán könnyű telepítést és üzemeltetést tesz lehetővé, míg az integrált felhőalapú automatikai rendszernek köszönhetően a berendezések okostelefonról, tabletről vagy PC-ről is irányíthatók.

Uszodai légkezelők

Az uszodák speciális körülményeihez tervezett légkezelők antikorróziós anyagból készülnek, így hosszú távú megoldást jelentenek. Használatukkal könnyedén elérhető a kívánt hőmérséklet és páratartalom kisebb és nagyobb uszodákban egyaránt.

Legyen Ön és cége is partnerünk, várjuk megkeresését!

 

Tekintse meg katalógusunkat!

Légkezelési termékáttekintő katalógus (.pdf)

 

További Lindab Légtechnikai megoldások:

Cégadatok

Nagy Kft.

Adószám: 13093633-2-16
5100 Jászberény, Nagykátai út 11.
Tel./Fax: 06/57 502-300
E-mail: nagykft@nagykft.co.hu

Miért mi?

Több, mint 20 éve állunk a Vevők szolgálatában a professzionális építészeti megoldások terén.

Kereskedelem és kivitelezés teljes körűen.

 

Please publish modules in offcanvas position.