• Nyitva tartás: H-P: 8 -17h Szo: 8 -12h
  • 0657 /502-300

Ventilátorok

A beltéri levegő frissességének titka

Időnk nagy részét zárt térben töltjük: otthon, munkahelyen, iskolában. Fontos, hogy a belélegzett levegő a lehető legjobb minőségű legyen, hiszen ez kihat az egészségünkre, a teljesítőképességünkre, az általános jóllétünkre. A szellőztetés célja, hogy az elhasznált, áporodott levegőt frissre cserélje, lehetőleg észrevétlenül, mert a huzat sokak számára zavaró, sőt ártalmas lehet. A jó levegő mentes a szennyezőanyagoktól, de relatív páratartalma és hőmérséklete is fontos befolyásoló tényező.

A jó szellőzőrendszer nem feltétlenül igényel nagy energiabefektetést, sőt még a természetes huzatnál is olcsóbb lehet, hiszen ez utóbbi nemcsak az állott levegőt tünteti el, hanem azzal együtt a meleget is. A ventilátorok az ipari és lakossági létesítmények szellőzését hivatottak biztosítani. A leghatékonyabb rendszerekben ventilátorok szabályozzák mind a be-, mind a kiáramló levegőt, és emellett a hővisszanyerés is megoldott.

Eltérő ventilátorok a különböző létesítményekbe

Ma már számos típusa létezik a ventilátoroknak, így bármilyen adottsággal rendelkező épület szellőztetése megoldhatóvá vált. Legyen az cső-, tető-, axiális, hő- és füstelvezető, korrózióálló vagy lakossági ventilátor, mindnek meg kell felelnie a következő kritériumoknak: biztosítsa a jó beltéri levegőt, ne fogyasszon sok energiát, legyen egyszerűen beüzemelhető és javítható, valamint az életciklusköltsége legyen alacsony.

Tekintse meg az általunk forgalmazott Lindab ventilátorokat, és rendeljen az igényeinek megfelelő légtechnikai terméket!

 

Tekintse meg katalógusunkat!

Katalógus - Fan Assortment (.pdf)

 

További Lindab Légtechnikai megoldások:

Cégadatok

Nagy Kft.

Adószám: 13093633-2-16
5100 Jászberény, Nagykátai út 11.
Tel./Fax: 06/57 502-300
E-mail: nagykft@nagykft.co.hu

Miért mi?

Több, mint 20 éve állunk a Vevők szolgálatában a professzionális építészeti megoldások terén.

Kereskedelem és kivitelezés teljes körűen.

 

Please publish modules in offcanvas position.